Van lehetőség egyedi megrendelésre?

Természetesen, örömmel segítünk egyedi elképzelésed megvalósításában – akár eljegyzési vagy karikagyűrűről, akár más típusú ékszerről van szó.

Hol tudok rendelni?

Írj nekünk egy emailt a [email protected] címre, vagy üzenj Facebookon, esetleg a weboldalunkon, a www.boribianka.hu oldalon található “Egyedi ékszer” fülre kattintva. Lehetséges, hogy nem válaszolunk rögtön, de ennek az az oka, hogy időnként nagyon telítettek vagyunk. Ne aggódj, hamarosan írni fogunk. 🙂

Hogyan zajlik az egyedi megrendelés folyamata?

Ha megszületett a fejedben egy egyedi ékszer gondolata, először is küldj nekünk egy emailt. Ezután tervezőnkkel, Biankával folyamatos online és/vagy személyes konzultációk során a részletek pontosítása történik – típus, anyag, különleges kérések, stb. Ezek alapján tervezzük meg ékszered, a pontos vázlathoz pedig árajánlatot is mellékelünk. Amennyiben ezt elfogadod, hozzáfogunk az elkészítéshez.

Mennyi idő, amíg elkészül az ékszer? Lánykérés vagy esküvő esetén mennyivel hamarabb érdeklődjek?

Van, aki szeret mindent időben kipipálni, mások az utolsó pillanatra hagyják a fontos dolgokat – az átfutási idő általában 6-8 hét, de mi azt javasoljuk, hogy amint felmerül az igény, forduljatok hozzánk, mivel egy intenzívebb időszakban felhalmozódhatnak a munkák és lehet, hogy nem tudunk több megrendelést vállalni.

Mikor kell kifizetni az ékszert?

Az ékszer kifizetése két részletben zajlik, amit az árajánlatban is részletezünk – előlegként a végső ár felét kérjük el, a második felét pedig az ékszer átvételekor. Fizetésre átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy személyesen is lehetőséged van.

Vonatkozik garancia egyedi ékszerre is?

Természetesen, ahogy kollekcióink esetében, úgy itt is adunk garanciát az ékszerekre, ami a minőségi vagy gyártásból fakadó hibák javítását jelenti, a viselés általi kopásra, minőségromlásra nem vonatkozik. Karika- és eljegyzési gyűrű esetén a méretkülönbségből fakadó hibák javítását (szűkítés, bővítés) díj ellenében tudjuk vállalni, mely az ékszer árának maximum 5%-a, de minimum 5000 Ft.

Van lehetőség tört aranyat beszámítani?

Igen, ha hozol tört aranyat, azt be tudjuk számítani az ékszer végső árába, viszont egyedi ékszered nem tudjuk ugyanabból az aranyból elkészíteni – esetleg egy kisebb darabot beleforrasztani. Az aranyat azért nem tudjuk újra felhasználni, mert így a tökéletes minőséget nem tudnánk biztosítani.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.