TOTEM

A szimbólumok, jelképek, ikonok időről időre mindannyiunk életében megjelennek. A TOTEM kollekcióban a BORIBIANKA saját szarvasbogár-motívumát gondolta tovább – tervezőnk olyan archetípusokat keresett, amelyek hangsúlyos tulajdonságokat idéznek meg. A négy állat (farkas, bálna, ló, kígyó) jól ismert attribútumokkal rendelkezik, mégis sokféleképp értelmezhető, a viselőjén múlik, hogy épp melyik karakterjellemzőből merít erőt. A kollekció nem lezárt, folyamatosan bővülni fog újabb totemállatokkal.

FARKAS

Ismeri a sűrű erdő minden szegletét és legyen egyedül vagy társával, a végletekig védi azt, ami az övé. Nem fél, de van benne veszélyérzet – akkor és addig kockáztat, amíg belátása engedi. A farkas a kitartás és az intuíció totemállata, amely erőt ad akkor, amikor nem találod a helyes ösvényt.

BÁLNA

Mérete tekintélyt parancsoló, mégis nyugalom árad belőle, miközben meghódítja az óceán végtelen kékségét. Harmóniában van a környezetével és élete nagy részét a gondoskodás teszi ki. A bálna a törődés és a bölcsesség totemállata, amely csendre és befelé figyelésre int akkor, ha átcsapnak a fejed felett a hullámok.

KIGYÓ

A legzordabb körülményekhez is képes alkalmazkodni, bárhol helyet talál magának. Ha kell, elrejtőzik, miközben éberen figyel, máskor hajszálpontosan kiszámítva használja képességeit. A kígyó az átalakulás és a tudás totemállata, amely lehetőséget ad akkor, ha túl szikár alattad a talaj.

MUSTANG

Árad belőle a fesztelenség és az erő, ahogy a domboktól lankás, végtelen pusztán vágtat. Először bizalmatlan, de ha türelmesek vele, idővel örökre társul szegődik. A ló a szabadság és a hűség totemállata, amely új utakra indít akkor, ha egyre szűkebb körülötted a tér.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.